BEDRIJVEN

Een bijzonder gevarieerd gezelschap aan bedrijven en organisaties is dagelijks aan het werk in De Wenneker

BigGym

Humanitas

Veerman ICT services BV

Wine Art Gallery

MAD Exhausts

Oyester 44

Wenneker Distilleries

Barber Furniture

Soet en Suur

Craft Mannequins

Craft Flex Jobs

Lavistique

I kept it for you

Fun Cooking

HetStyleConcept

BIGGYM ROOSENDAAL

SPORTEN IN NOSTALGIE

Zoek je een leuke en gezellige sportschool? Dan ben je van harte welkom bij BigGym Roosendaal. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, ongeacht je leeftijd en niveau.

Op maar liefst 3.500 m2 staan ruim 350 fitnesstoestellen klaar om je in het zweet te werken onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs.


WEBSITE

HUMANITAS

Humanitas is een Nederlandse vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Vrijwilligerswerk staat centraal bij elke Humanitas afdeling. Wie zinvol aan de slag wil, kan zich als vrijwilliger aanmelden bij Humanitas. Wie hulp zoekt binnen onze thema’s Eenzaamheid, Verlies, Opvoeden, Opgroeien en Thuisadministratie is welkom bij onze regionale afdeling Humanitas West-Brabant West.


WEBSITE

VEERMAN ICT SERVICES BV

VERBINDING, VERNIEUWING, VRIJHEID

Samenwerken aan de toekomst, dat is waarde kracht van Veerman ICT het sterkst is. Voor elke uitdaging is een passende ICT oplossing. De verbinding zoeken om te kijken hoe we wensen en behoeftes kunnen invullen om te vernieuwen.


WEBSITE

WINE ART GALLERY

Geoffrey Wijn (Singapore, 1968) alias “Wine” is een populair Nederlands Neo-pop kunstenaar. Hij schildert over de inspirerende dingen in het leven: zijn leven motto “All you’ve got is this moment”. Dit betekent goed eten en wijn drinken, alle leuke dingen in het leven, muziek, films, vrouwen, auto’s en design. Met zijn kleurrijke schilderijen vertelt hij het verhaal van zijn artistieke leven.
Wil je eens van dichtbij meemaken hoe zijn kunstwerken tot stand komen? Kom gerust eens kijken in zijn prachtige atelier. Wel eerst even een afspraak maken.


WEBSITE

MAD EXHAUSTS
Handcrafted in the Netherlands

The MAD shop is situated in the Netherlands, just between Rotterdam and Belgium, near the coast. Its not only the place we work on our products, its also a mancave extraordinair, a creative hotspot and a club house for many. Our doors are open to anyone who wants to visit.


WEBSITE

Oyester 44 Vodka

OYESTER 44

OYESTER44 is eind 2017 op de markt gebracht door Chris Liebau met als idee een vodka te maken die perfect combineert bij seafood. Het is een ziltige vodka met veel smaak die wordt gedistilleerd in haven van Bruinisse. Alle ingrediënten worden duurzaam geteeld en komen van leveranciers uit Brabant en Zeeland. De vodka is heerlijk om puur en licht gekoeld te drinken bij oesters en andere schaal- en schelpdieren. Ook perfect bij een Bloody Mary, Vodka Tonic, Moscow Mule of Vodka Martini. De vodka is te koop bij groothandels als Sligro of Hanos of bij de betere slijterij.


WEBSITE

WENNEKER DISTILLERIES

Dit bedrijf is eigenaar van het pand De Wenneker waarin zich voorheen de distilleerderij en bottelarij van Wenneker bevonden. Wenneker Distilleries beheert de Wenneker en heeft zelf een kantoorruimte in gebruik op de begane grond.

Reeds in 1693 werd Wenneker Distilleries opgericht. In de loop der jaren heeft Wenneker een goede naam opgebouwd, welke vooral te danken is aan de uitstekende kwaliteit van onze likeuren, gins en genevers. Deze heeft er toe geleid dat onze dranken inmiddels wereldwijd in meer dan 50 landen worden gedronken.


WEBSITE

BARBER FURNITURE

CRAFTED WITH PRIDE

Refurbishing, renovating or just adding style to your shop? Stop fooling around. Act now! We have quality handcrafted barber furniture based on the furniture from the early years that will turn your barbershop into a real barber experience!

Our Classic, Vintage or Industrial lines have so many different characteristics that you can choose which style suits you and your barbershop best. Each piece is handcrafted with pride from high-quality materials.


WEBSITE

SOET & SUUR

Communicatie is als koken: goede ingrediënten vormen de basis. Mooi beeld, een strakke vorm, een fijne tekst. De kneep zit hem in wat je met die ingrediënten doet. Dat is het geheim van de chef. De smaakmakers van Soet&Suur staan voor communicatie die lekker weghapt: smaakvol en met liefde bereid.


WEBSITE

 

CRAFT MANNEQUINS

Craft Mannequins bestaat uit een mix van vakmanschap en expertise in Mannequins en knowhow over Retail. Gedreven door passie voor Visual Merchandising. Elk concept verdient een perfecte etalagepop en wij doen er alles aan om dit te bereiken.

We hebben de missie om een langdurige relatie aan te gaat met onze klanten en partners en proberen elke dag beter te worden. We zijn gevestigd in Roosendaal. Onze 400m2 showroom is gevestigd in een oude jenever fabriek, welke altijd open is voor inspiratie.


WEBSITE

CRAFT FLEX JOBS
Jouw arbeidsbemiddelingsbureau voor vast en flexibel personeel

Wij zijn een jong, flexibel en modern arbeidsbemiddelingsbureau uit Roosendaal. Ben je op zoek naar de juiste medewerker? Of ben je juist op zoek naar die perfecte baan? Neem dan contact met ons op. De juiste match tussen klant en kandidaat is de sleutel tot succes!


WEBSITE

LAVISTIQUE
Huisdierportretten en persoon portretten als uniek cadeau

Een uniek cadeau geven was nog nooit zo makkelijk. Showergel, bloemen en flessen drank. We hebben het allemaal al 100 keer gekregen en 100 keer gegeven. Tijd om écht een lach te bezorgen!
5000+ BLIJE KLANTEN
Doordat wij al zoveel kunstwerken hebben mogen verzorgen, hebben wij de nodige ervaring en vaardigheden om iedereen een lach te bezorgen!


WEBSITE

I KEPT IT FOR YOU

Hand picked Vintage treasures to keep or share!
I want to welcome Everyone on I kept it for You. Place with old, vintage and used items with character and awaiting second life in new home.

WEBSITE

BARBECUE EXPERIENCE CENTER

Een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. De oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken. Boek een workshop, neem een kijkje in de showroom of kom gewoon een keer gezellig langs. Wij doen er alles aan om jouw BBQ way of life volledig te ondersteunen!


WEBSITE

HetStyleConcept

HET STYLE CONCEPT

We leven in een ‘conceptual age’ waar de gehele customer journey op elkaar afgestemd moet worden. Dit betekent dat elk contact met de klant, of dit nu online of offline is, moet passen bij de uitstraling van het bedrijf. In een wereld waarin alles online kan moet een fysiek bezoek toegevoegde waarde bieden. Een inspirerend bedrijfspand en inrichting helpen hieraan mee.

Met deze visie in gedachten is Het Style Concept geboren. Een plek waar bedrijven op een makkelijke manier inspiratie op kunnen doen en producten kunnen bestellen. Hierdoor wordt het creëren van sfeer en beleving eenvoudig gemaakt.

De eigenaren Zowie en Anouk hebben beiden een passie voor het wegzetten van sfeervolle ruimtes. Samen met ons team zorgen wij voor professionele en gestylde ruimtes waar je gasten van onder de indruk zullen zijn. Het doel bij elke bestelling of project is dan ook om die totale beleving over te brengen op onze klanten. Dit doen we door een stapje verder te gaan en advies op maat te leveren, je volledig te ontzorgen of te helpen bij het kiezen van die perfecte plant.

WEBSITE

 

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl