BEDRIJVEN

BIGGYM ROOSENDAAL

SPORTEN IN NOSTALGIE

Zoek je een leuke en gezellige sportschool? Dan ben je van harte welkom bij BigGym Roosendaal. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, ongeacht je leeftijd en niveau.

Op maar liefst 3.500 m2 staan ruim 350 fitnesstoestellen klaar om je in het zweet te werken onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs.

HUMANITAS

Humanitas is een Nederlandse vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Vrijwilligerswerk staat centraal bij elke Humanitas afdeling. Wie zinvol aan de slag wil, kan zich als vrijwilliger aanmelden bij Humanitas. Wie hulp zoekt binnen onze thema’s Eenzaamheid, Verlies, Opvoeden, Opgroeien en Thuisadministratie is welkom bij onze regionale afdeling Humanitas West-Brabant West.

ESCAPE ROOSENDAAL

ONTSNAPPEN JULLIE BINNEN 60 MINUTEN? EEN SPANNEND VERHAAL, EEN KAMER VOL GEHEIMEN, EN EEN UUR DE TIJD OM TE ONTSNAPPEN

Kijk goed om je heen en doorzoek alles nauwkeurig. Wees scherp op eventuele aanwijzingen en probeer logische verbanden te ontdekken. Wees grondig, maar ook snel. De klok staat immers niet stil. Alleen zo zal jouw team op tijd de kamer weer weten te verlaten.

WINE ART GALLERY

Geoffrey Wijn (Singapore, 1968) alias “Wine” is een populair Nederlands Neo-pop kunstenaar. Hij schildert over de inspirerende dingen in het leven: zijn leven motto “All you’ve got is this moment”. Dit betekent goed eten en wijn drinken, alle leuke dingen in het leven, muziek, films, vrouwen, auto’s en design. Met zijn kleurrijke schilderijen vertelt hij het verhaal van zijn artistieke leven.
Wil je eens van dichtbij meemaken hoe zijn kunstwerken tot stand komen? Kom gerust eens kijken in zijn prachtige atelier. Wel eerst even een afspraak maken. 

MOTOADONIS

Op zoek naar een bike met een uniek design, waar kwaliteit vanaf straalt en dat allemaal geheel naar uw wens? Bent u op zoek naar een Brat Style? Een Cafe Racer? Een Scrambler? Een Tracker? Een Bobber?
Uw zoektocht eindigt hier! Bij Moto Adonis bouwen wij professionele, custom motoren, volledig op maat gemaakt en op iedere stijl toe te passen.

Oyester 44 Vodka

OYESTER 44

OYESTER44 is eind 2017 op de markt gebracht door Chris Liebau met als idee een vodka te maken die perfect combineert bij seafood. Het is een ziltige vodka met veel smaak die wordt gedistilleerd in haven van Bruinisse. Alle ingrediënten worden duurzaam geteeld en komen van leveranciers uit Brabant en Zeeland. De vodka is heerlijk om puur en licht gekoeld te drinken bij oesters en andere schaal- en schelpdieren. Ook perfect bij een Bloody Mary, Vodka Tonic, Moscow Mule of Vodka Martini. De vodka is te koop bij groothandels als Sligro of Hanos of bij de betere slijterij.

WENNEKER DISTILLERIES

Dit bedrijf is eigenaar van het pand De Wenneker waarin zich voorheen de distilleerderij en bottelarij van Wenneker bevonden. Wenneker Distilleries beheert de Wenneker en heeft zelf een kantoorruimte in gebruik op de eerste etage.

Reeds in 1693 werd Wenneker Distilleries opgericht. In de loop der jaren heeft Wenneker een goede naam opgebouwd, welke vooral te danken is aan de uitstekende kwaliteit van onze likeuren, gins en genevers. Deze heeft er toe geleid dat onze dranken inmiddels wereldwijd in meer dan 50 landen worden gedronken.

BARBER FURNITURE

CRAFTED WITH PRIDE

Refurbishing, renovating or just adding style to your shop? Stop fooling around. Act now! We have quality handcrafted barber furniture based on the furniture from the early years that will turn your barbershop into a real barber experience!

Our Classic, Vintage or Industrial lines have so many different characteristics that you can choose which style suits you and your barbershop best. Each piece is handcrafted with pride from high-quality materials. 

SOET & SUUR

Communicatie is als koken: goede ingrediënten vormen de basis. Mooi beeld, een strakke vorm, een fijne tekst. De kneep zit hem in wat je met die ingrediënten doet. Dat is het geheim van de chef. De smaakmakers van Soet&Suur staan voor communicatie die lekker weghapt: smaakvol en met liefde bereid.

MRS. JANSEN AGENCY

Mrs Jansen, een agentschap dat mooie en organische kinderlifestyle- en kledingmerken uit diverse Europese landen vertegenwoordigt. De creativiteit spat van de brands af. Retailers in de baby- en kinder branche die onderscheidend willen zijn op het gebied van woonkamer, slaapkamer of kinderkamer en kleding dienen de volgende naam te noteren: Mrs Jansen!

Echte schoonheid zie je met je hart.

CRAFT MANNEQUINS

Craft Mannequins bestaat uit een mix van vakmanschap en expertise in Mannequins en knowhow over Retail. Gedreven door passie voor Visual Merchandising. Elk concept verdient een perfecte etalagepop en wij doen er alles aan om dit te bereiken.

We hebben de missie om een langdurige relatie aan te gaat met onze klanten en partners en proberen elke dag beter te worden. We zijn gevestigd in Roosendaal. Onze 400m2 showroom is gevestigd in een oude jenever fabriek, welke altijd open is voor inspiratie.

MUZISENS

MuziSens Muziekeducatie staat voor kwalitatief muziekonderwijs op maat en richt zich voornamelijk op het basisonderwijs: binnen – en buitenschoolse educatie en projecten. Ons team blijft zich voortdurend ontwikkelen en vernieuwen door op zoek te gaan naar inspiratie en ideeën. Dit vertalen wij direct naar onze muzieklessen en projecten. Ook bieden we muziekles aan voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en muziektherapie voor dementerende ouderen.

Samen met ons team van gediplomeerde muziekdocenten maken wij er elke dag een muzikaal feestje van!

ENJAY BV

Cleantech bedrijf Enjay BV is een dochteronderneming van de Zweedse scale-up in Malmo. Een nieuw jong bedrijf met een gepatenteerde uitvinding die ertoe zal bijdragen dat de CO2 uitstoot wereldwijd omlaag gaat.

Hoe? Enjay is in staat om de vettige hete afvoerlucht die ontstaat bij voedselvoorbereiding om te zetten in energie en deze vervolgens te hergebruiken elders in het gebouw als zijnde verwarming, warm water maar ook voor koeling. Hiermee is Enjay de eerste in de wereld die hiertoe in staat is in deze omgeving.

BARBECUE EXPERIENCE CENTER

Een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. De oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken. Boek een workshop, neem een kijkje in de showroom of kom gewoon een keer gezellig langs. Wij doen er alles aan om jouw BBQ way of life volledig te ondersteunen!

Hanne Juul

HANNE JUUL AGENCY

Hanne Juul Agency is a danish owned agency representing Danish lifestyle and interior brands.
Building long term, trusting and good relationships with both our customers and brands are at the core of what we do.
We are embracing the nordic minimalism and are also focusing on brands with a sustainable aspect.

FRAAAI

FRAAAI

Refurbished designmeubilair van iconische designers
Bij Fraaai vindt u gebruikt meubilair van iconische designmerken zoals Vitra, Eames, Herman Miller, Walter Knoll, Artifort en Moooi. 

Wij hebben een wisselend aanbod van exclusieve merken. Voor elke stijl en welke ruimte dan ook. Of u chique meubilair zoekt voor uw woonkamer of modern design voor uw kantoorruimte, Fraaai heeft wat u wilt.

MUMFORDS CALLING

Mumfords Calling is a unique Mumford and Sons tribute band from the Netherlands.

Since the start in 2016 Mumfords Calling played on numerous stages: from small clubs to big pop, folk and tribute festivals.

They will play all the greatest hits from award winning albums Sigh no more, Babel and Wilder Mind such as Little Lion Man, I will wait and the Cave.

The show, atmosphere, looks and sound of Mumfords Calling will bring you as close to a Mumford and Sons concert as you can get!

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl