TE HUUR

De Wenneker herbergt een grote diversiteit aan ruimtes

Van  kantoor tot opslagruimte, van werkplaats tot showroom: het is allemaal te vinden in De Wenneker. Naast de verhuurruimtes zijn er ook enkele ruimtes voor algemeen gebruik, zoals het Wenneker Café en de Blauwe Zaal; die kunnen per dagdeel gereserveerd worden.

Op zoek naar een werkruimte? Dan ga je in de Wenneker zeker iets vinden wat je aanspreekt. Want hoe verschillend ook, stuk voor stuk ademen alle ruimte het authentieke karakter van De Wenneker en een industriële sfeer uit.

Volg De Wenneker

DE KARTONZOLDER

Waar vroeger de kartonnen dozen werden gevouwen zijn stijlvolle werkruimtes gecreëerd. Uiteraard is de authentieke, industriële uitstratling behouden en zijn deze voorzien van klimaatbeheersing en goede Wifi. 

DE DISTILLEERDERIJ

In de voormalige distilleerderij is een kantoortuin ingericht met vijf kleine units.

Binnen De Wenneker bevindt zich een hip ingerichte kantoortuin met 5 kleinere units, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Deze kunnen ook samen worden gehuurd, want er zijn 2 ruimtes met elkaar verbonden door een tussendeur.
Zeer geschikt voor ondernemers die alleen of met een klein team werken. Een unieke en inspirerende locatie! Je eigen werkplek, maar als je wil, ook veel contact en interactie met de andere gebruikers van De Distilleerderij. Veel ZZP’ers ervaren dat als een hele fijne bijkomstigheid.

WENNEKER CAFÉ

Op de plek van de vroegere kantine vind je nu het gezellige Wenneker Café. De ruimte is ingericht als een bruin café, met een lange bar en volop sta- en zitruimte voor  een gezelschap van ongeveer 40 personen. Door de schuifwand te openen, komt er extra ruimte met nog eens zitplaatsen voor ongeveer 20 personen vrij.  Daar direct naast bevind zich een compleet ingericht keukenblok. 

BLAUWE ZAAL

Wat een allure! De imposante vergaderzaal vind je op de eerste verdieping van De Wenneker, direct aan de entree met die ook al zo indrukwekkende marmeren trap. Wat meteen in het oog springt is natuurlijk het prachtig wandmozaïek dat Bacchus, de god van de drank, afbeeldt. Dit mozaïek is  in 1966 aangebracht door kunstenaar Frits Hendrikx in opdracht van de toenmalige directie van Wenneker Distilleries. Dat was kort voordat de distilleerderij zich in Roosendaal vestigde en het pand veranderde van sigarenfabriek naar distilleerderij. De enorme vergadertafel in De Blauwe Zaal biedt ruimte aan 10 tot maximaal 12 personen.

BINNENPLAATS

Midden in De Wenneker bevindt zich de gezellige binnentuin, die  is ingericht als terras. Een heerlijke plek voor je koffiepauze of een gezellige lunch in het zonnetje. De binnentuin is dan ook dé ontmoetingsplaats voor mensen die werken in De Wenneker.

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl