UNIEKE, CREATIEVE EXPERIENCES

Onder het dak van De Wenneker valt van alles te beleven

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom dan gerust naar De Wenneker! De ondernemers bieden er heel diverse workshops en experiences aan, welke zelfs in combinatie met elkaar een complete dag vermaak garanderen. 

Volg Wenneker Experience

Kom, ruik, proef, beleef en geniet van Wenneker

Tijdens deze eigentijdse proeverijen en workshops maak je kennis met de bijzondere producten die Wenneker als sinds 330 jaar maakt. En ook de locatie is een beleving: in het authentieke Wenneker Café in ons karakteristieke gebouw De Wenneker aan de Badhuisstraat in Roosendaal. Een super leuk én leerzaam uitje voor een vrijgezellenavond, met je bedrijf, vrienden of familie!

Wat kun je verwachten?

In groepen van 8 tot 24 personen word je ontvangen door een professionele bartender die je meeneemt in de 330-jarige geschiedenis van het dynamische familiebedrijf Wenneker. Je krijgt uitleg over de Wenneker Likeuren, Gins of Genevers en die ga je ook proeven of er zelfs actief mee aan de slag.

Vanzelfsprekend is de minimum leeftijd voor deelname aan de proeverijen en workshops 18 jaar.

SCHILDER WORKSHOPS VAN WINE ART GALLERY

Laat befaamd kunstenaar “Wine” je drie uur lang begeleiden en inspireren, incl. materiaal, schildersdoek en ontvangst met koffie of thee.

BARBECUE WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met outdoor cooking. We hebben zelf een historie in horeca en er werken veel ex-chefs bij ons. Dat zorgt voor een hoop kennis en ervaring die we maar al te graag delen met jou! Dit doen o.a. in workshops op basis van inschrijving, voor privé evenementen met je collega’s en vrienden, bij caterings en in alle recepten die we ontwikkelen. Op onze website kan je een overzicht met alle workshops vinden, van beginner tot gevorderde. 

LEEF JE UIT BIJ BIGGYM

Bij BigGym kun je niet alleen terecht met een abonnement op deze sportschool, maar zij stellen op verzoek ook een op maat gemaakt arrangement samen voor groepen.

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl