UNIEKE, CREATIEVE EXPERIENCES

Onder het dak van De Wenneker valt van alles te beleven

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom dan gerust naar De Wenneker! De ondernemers bieden er heel diverse workshops en experiences aan, welke zelfs in combinatie met elkaar een complete dag vermaak garanderen. 

Volg Wenneker Experience

SCHILDER WORKSHOPS VAN WINE ART GALLERY

Laat befaamd kunstenaar “Wine” je drie uur lang begeleiden en inspireren, incl. materiaal, schildersdoek en ontvangst met koffie of thee.

BARBECUE WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met outdoor cooking. We hebben zelf een historie in horeca en er werken veel ex-chefs bij ons. Dat zorgt voor een hoop kennis en ervaring die we maar al te graag delen met jou! Dit doen o.a. in workshops op basis van inschrijving, voor privé evenementen met je collega’s en vrienden, bij caterings en in alle recepten die we ontwikkelen. Op onze website kan je een overzicht met alle workshops vinden, van beginner tot gevorderde. 

LEEF JE UIT BIJ BIGGYM

Bij BigGym kun je niet alleen terecht met een abonnement op deze sportschool, maar zij stellen op verzoek ook een op maat gemaakt arrangement samen voor groepen.

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl