TE HUUR IN DE WENNEKER

Blauwe zaal

Wat een allure! De imposante vergaderzaal vind je op de eerste verdieping van De Wenneker, direct aan de entree met die ook al zo indrukwekkende marmeren trap.

Bachus

Dé blikvanger in de Blauwe Zaal is natuurlijk het prachtig wandmozaïek dat Bacchus, de god van de drank, afbeeldt. Dit mozaïek is  in 1966 aangebracht door kunstenaar Frits Henderickx in opdracht van de toenmalige directie van Wenneker Distilleries. Dat was kort voordat de distilleerderij zich in Roosendaal vestigde en het pand veranderde van sigarenfabriek naar distilleerderij. De enorme vergadertafel in De Blauwe Zaal biedt ruimte aan 10 tot maximaal 12 personen. 

De Blauwe zaal is te reserveren door ondernemers die in De Wenneker zijn gevestigd, maar deze ruimte is ook beschikbaar voor incidentele verhuur aan kleine groepen. Neem contact op voor meer informatie.

GOED BEREIKBAAR EN GRATIS PARKEREN

Waar vind je dat nog? Een locatie in de binnenstad die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en via de invalswegen? Aan de Badhuisstraat in Roosendaal! En dan is er ook nog eens voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten!

Kom gerust een keer kijken om te zien of de ruimtes jou passen!

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl