TE HUUR IN DE WENNEKER

Wenneker Café

Op de plek van de vroegere kantine vind je nu het gezellige Wenneker Café. De ruimte is ingericht als een bruin café, met een lange bar en volop sta- en zitruimte voor  een gezelschap van ongeveer 40 personen. Door de schuifwand te openen, komt er extra ruimte met nog eens zitplaatsen voor ongeveer 20 personen vrij.  Dankzij het compleet ingerichte keukenblok bij het Wenneker Café is deze super sfeervolle ruimte ook heel geschikt voor recepties en etentjes met gezelschappen.

Flexibile ruimte voor groepen

De ondernemers die zijn gevestigd in De Wenneker kunnen het Wenneker Café reserveren wanneer ze grotere groepen mensen tegelijk willen ontvangen. Ook de Wenneker Experience beleef je in het Wenneker Café. Tevens is deze ruimte per dagdeel te huren voor externe groepen die in een inspirerende ruimte ongestoord willen samenkomen. Benieuwd? Kom gerust eens kijken of vraag naar de mogelijkheden.

GOED BEREIKBAAR EN GRATIS PARKEREN

Waar vind je dat nog? Een locatie in de binnenstad die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en via de invalswegen? Aan de Badhuisstraat in Roosendaal! En dan is er ook nog eens voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten!

Kom gerust een keer kijken om te zien of de ruimtes jou aanspreken!

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl