WORKSHOPS & PROEVERIJEN

Kom, ruik, proef, beleef en geniet van Wenneker

Tijdens deze eigentijdse proeverijen en workshops maak je kennis met de bijzondere producten die Wenneker als sinds 325 jaar maakt. En ook de locatie is een beleving: in het authentieke Wenneker Café in ons karakteristieke gebouw De Wenneker aan de Badhuisstraat in Roosendaal. Een super leuk én leerzaam uitje voor een vrijgezellenavond, met je bedrijf, vrienden of familie!

Wat kun je verwachten?

In groepen van 8 tot 24 personen word je ontvangen door een professionele bartender die je meeneemt in de 325-jarige geschiedenis van het dynamische familiebedrijf Wenneker. Je krijgt uitleg over de Wenneker Likeuren, Gins of Genevers en die ga je ook proeven of er zelfs actief mee aan de slag.

Vanzelfsprekend is de minimum leeftijd voor deelname aan de proeverijen en workshops 18 jaar.

Je kunt kiezen uit de onderstaande arrangementen:

Uniek cadeau: plekje in de inloop workshops!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of een tof uitje met  vrienden? Geef je dierbare dan de Wenneker Experience cadeau en neem samen met vrienden deel aan de

Gin & Tonic Workshop
nader te bepalen avond
19:30 – 22:00 uur

of de

Cocktail Workshop
nader te bepalen avond
19:30 – 22:30 uur

In verband met de Corona-maatregelen zijn er nu geen workshops ingepland. Zodra het kan en mag, zullen we hier de nieuwe data publiceren. Maar je kunt natuurlijk ook een workshop inplannen voor je eigen groep vanaf 8 personen.

Over de inhoud van deze workshops lees je hieronder alle details.

Reserveer je plekje door te mailen naar info@dewenneker.nl of het contactformulier te vullen onderaan deze pagina.

GENEVER PROEVERIJ

Genever staat in de belangstelling en dat is niet voor niets. Nederland is bekend om zijn mooie, ambachtelijk gemaakte genevers. Een Hollandser drankje bestaat niet! Wenneker Oude Proever Oude Genever wordt al eeuwenlang gemaakt en behoort nog altijd tot de vaderlandse top. In deze proeverij leer je alles over Genever en proef je enkele bijzondere Genevers van Wenneker.

Groep: van 8 tot 16 personen
Prijs: op aanvraag beschikbaar
Tijdsduur: ca. 1,5 uur

GIN & TONIC WORKSHOP

Gin Tonic is hot, hip and happening. Maar hoe bereid je nu de lekkerste G&T?

Het antwoord hierop krijg je tijdens de Wenneker Gin & Tonic workshop. Je proeft 3 verschillende Gin & Tonics én een Gin-cocktail, natuurlijk met de bijzondere Wenneker Gins als basis.  Ook leer je hoe je, door te variëren met gin en garnering, op heel veel verschillende manieren kunt genieten van een fles Gin.

Groep: 8 tot 24 personen
Prijs: op aanvraag beschikbaar
Tijdsduur: ca. 2 a 2,5 uur

COCKTAIL WORKSHOP

Tijdens deze workshop leer je alles over cocktails, van de klassiekers tot moderne varianten. Je leert het bijzondere ontstaansverhaal van veel cocktails, maar ook wat je nodig hebt om ze zelf te maken. Je zult versteld staan van de variatie in cocktails die je met de producten van Wenneker kunt maken. Je proeft 4 cocktails waarvan je er zelf 2 leert klaarmaken.

Groep: 8 tot 16 personen
Prijs: op aanvraag beschikbaar
Tijdsduur: ca. 3 uur

LIKEUR PROEVERIJ

De geschiedenis van Nederlandse likeuren gaat terug tot in de Gouden Eeuw. Wist je dat Wenneker, met maar liefst 40 varianten, het grootste assortiment likeuren ter wereld produceert? En daar zijn een paar hele bijzondere bij. Tijdens deze Liquers Tasting’ proef je vijf verschillende likeuren en een cocktail. Je zult versteld staan hoe makkelijk je die zelf kunt maken!

Groep: 8 tot 16 personen
Prijs: op aanvraag beschikbaar
Tijdsduur: ca. 1,5 uur

Bartender aan het woord

“Ik wil van de proeverijen en workshops een leuke, maar ook leerzame ervaring maken. Ik verheug me erop om de bezoekers kennis te laten maken met al die prachtige producten, als Genever, Gin en likeuren’’.

Volg Wenneker Experience

Wil je meer weten over een beschikbare bedrijfsruimte of een experience? Wij vertellen je er graag meer over! Bel 0165 537 850 of neem contact op via info@dewenneker.nl